Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Кредобанк» збільшує обсяги автокредитування

«Кредобанк» нарощує обсяги автокредитування. Протягом першого кварталу 2017 року банк видав кредитів на придбання автомобілів на загальну суму майже 300 млн. гривень, що на 66% більше, ніж за аналогічний період минулого року. За цей же період ставки за автокредитами було знижено в середньому на 1-1,5 відсоткових пункти, що зробило кредитні пропозиції доступнішими для українців, повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

Нині клієнтом банку є практично кожен другий українець, що купує автомобіль у кредит. У березні «Кредобанк» запровадив нові акційні умови кредитування для автомобілів марки КІА, а також зробив ще привабливішими кредитні програми для моделей Nia та Sorento. Банк також активно розвивав кредитування купівлі транспортних засобів на вторинному ринку та кредити на споживчі потреби під заставу автомобілів – зокрема, протягом першого кварталу нинішнього року такими кредитними продуктами скористалися майже в 4 рази більше клієнтів, ніж у аналогічному періоді 2016 року.

Сьогодні «Кредобанк» пропонує повний спектр послуг з автокредитування для фізичних осіб, серед яких – придбання автомобілів на первинному та вторинному ринку, кредити на поточні потреби під заставу транспортних засобів, а також фінансовий лізинг автомобілів як для громадян, так і для юридичних осіб. Банк має спеціальні кредитні програми для популярних на українському ринку моделей автомобілів спільно з провідними вітчизняними дилерами, серед яких – корпорації «Укравто», «АІС», «Богдан-Авто Холдинг», «Єврокар», «Peugeot Citroen Ukraine» та інших.

«Кредобанк» - один з небагатьох українських банків, який реально видає кредити на купівлю автомобілів, – говорить директор департаменту автокредитування ПАТ «Кредобанк» Олександр Кушлик. – Сьогодні ми пропонуємо українцям не тільки ще більш привабливі умови кредитування, а й просте оформлення та додаткові переваги завдяки програмам співпраці з провідними автодилерами. Все це допомагає українцям здійснити мрію про власне авто».

Автокредитування є одним з пріоритетів «Кредобанку» та існує в структурі банку як окремий напрямок вже 5 років. За цей час банком було видано більш як 15 тисяч автокредитів на загальну суму 3,2 млрд. гривень. Лише у 2016 році банком було видано автокредитів на 1,173 млрд. гривень. Банк співпрацює більш як з 500 автосалонами та найбільшими страховими компаніями України.

Детальніше з умовами кредитування купівлі автомобілів можна ознайомитись тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ