Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«КредоДайрект» від «Кредобанку» - у ТОП-5 найкращих інтернет-банкінгів України за версією PaySpace Magazine

Система Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект» посіла п’яте місце в конкурсі «Кращий Інтернет-банкінг в Україні». Перший щорічний конкурс „PaySpace Magazine Awards 2016” був проведений у грудні українським спеціалізованим онлайн-журналом PaySpace Magazine. Повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

Конкурс мав на меті визначити лідерів на ринку електронної комерції та фінансових технологій в Україні. Завдяки системі відкритого Інтернет-голосування вибір було зроблено на основі думок та переваг користувачів українського Інтернету. Переможців було визнано у 19 категоріях.

«Щиро вдячні всім клієнтам «Кредобанку» та користувачам українського Інтернету за високу оцінку «КредоДайрект», – говорить Виконавчий директор напрямку електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Марцін Мазурек. – Висока позиція в рейтингу «Найкращий Інтернет-банкінг» зобов’язує нас до подальшого розвитку простого і надійного способу доступу до Банку через інтернет. «КредоДайрект» дозволяє користуватись своїм рахунком коли це потрібно і зручно, і за тарифами, які є одними з найкращих на ринку. Ми постійно працюємо над удосконаленням системи та розширенням її функціоналу».

 «КредоДайрект» працює вже майже 10 років та надає можливість її користувачам отримувати інформацію про актуальне сальдо на банківських картках, безкоштовно поповнювати рахунки мобільних телефонів, переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони платежів, проводити регулярні платежі, проводити розрахунки за комунальні послуги, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку. У системі використовується авторизація за допомогою картки одноразових паролів або за допомогою одноразових паролів в SMS-повідомленнях. «КредоДайрект» має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана, а також мобільні додатки для систем iOS та Android. Додатковою перевагою системи є знижений тариф на перекази в межах України в сумі до 10 000 гривень – 1 грн. незалежно від суми.

З 22 грудня з нагоди новорічних та різдвяних свят усім клієнтам, що відкриють один зі стандартних вкладів через систему «КредоДайрект», буде додано додаткову бонусну ставку в 2%. Всі додані проценти діятимуть з дати розміщення коштів на вкладі. При пролонгації такого вкладу процентна ставка підвищиться на 0,5%.

Довідка.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 23-х областях України та Києві. У 2016 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом. У лютому 2016 року банк посів друге місце у рейтингу надійності найбільших та великих українських банків від журналу «Гроші», а в квітні – друге місце в рейтингу наднадійних банків за версією журналу «Власний рахунок». У травні та серпні банк отримав друге місце в рейтингу надійності банків України за версією порталу «ФорІншурер». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ