Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кремль прокоментував перейменування площі у Вашингтоні на честь Нємцова

Питання щодо перейменування площі у Вашингтоні на честь російського політичного діяча Бориса Нємцова є прерогативою влади міста. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.
фото з Інтернету

Зокрема, на російському інформресурсі зазначено, що Пєсков повідомив про те, що хотів би залишити це питання без коментарів, а також додав: "Стан двосторонніх відносин між нашими країнами як і раніше залишає бажати кращого, м'яко кажучи".

Площу в Вашингтоні перейменують на честь Нємцова

Нагаємо, що у вівторок міська рада Вашингтона одноголосно проголосувала за законопроект про перейменування площі перед посольством Росії на честь Бориса Нємцова. На думку влади міста, це крок символізує "прихильність міста демократії".

Таблички на площі з'явиться до річниці загибелі політика (до 28 лютого), передає РІА Новини. Всі роботи обійдуться трохи менше 2 тисяч доларів. При цьому адреси на цій ділянці Вісконсін-авеню мінятися не будуть. Таким чином, російське посольство і раніше буде перебувати за адресою "Вісконсін-авеню, будинок 2650".

Борис Нємцов був застрелений на Москворецькому мосту в ніч на 28 лютого 2015 року. У липні минулого року суд визнав п'ятьох підсудних, уродженців Чечні, винними у вбивстві опозиціонера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ