Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Крок Ради Сєвєродонецької міської організації партії „Наша Україна” – позастатутний – Володимир В’язівський

Рішення Ради Сєвєродонецької міської організації партії „Народний союз "Наша Україна" про вихід із НСНУ є непродуманим і позастатутним. Так вважає член Ради партії „Наша Україна” Володимир В’язівський.

„У кожній партії є група, не задоволена керівництвом партії, курсом партії чи процесами, які відбуваються в партії. Однак є інші способи це продемонструвати. Крім того, Статут „Нашої України” не передбачає колективного виходу із партії, лише індивідуальний. Члени Сєвєродонецької міської організації партії „Народний союз "Наша Україна" зараз опинились у політичному вакуумі разом із Миколою Катеринчуком. Я і досі не розумію його демократичної платформи”, – сказав Володимир В’язівський.
 Він також висловив думку, що такий процес, як колективний вихід із партії, оздоровлює партійну організацію „Нашої України”.
„У партії залишаються найбільш конструктивні і виважені люди, які є основою „Нашої України”. Я переконаний, що керівництво НСНУ не допустить адміністративного впливу на вихід людей із партії або блокування цього процесу. Кожен повинен вирішувати сам, з якою він політичною силою”, – додав член Ради НСНУ.
Нагадаємо, що одноголосне рішення про вихід усім складом із партії було прийнято Радою Сєвєродонецької міської організації партії "Народний союз "Наша Україна" на знак підтримки члена ради партії Миколи Катеринчука.
Отаточне рішення ради повинна затвердити конференція Сєвєродонецької міської організації НСНУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ