Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кримінальні клани прибирають свій бізнес з Одеси, - Саакашвілі

Злодії в законі і мафіозні клани вже прибирають свій бізнес з Одеської області. Про це в інтерв'ю «Новій газеті» заявив одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі.

Жодні серйозні реформи не робляться без конфліктів з власною командою, стверджує Саакашвілі. «Радянська інтелігенція», за його словами, «звикла жити за радянськими законами, такими дружньо-мафіозними...»

Губернатор розповів, що стикнувся з цим ще у Грузії. «Знаєте, мені один великий грузинський ієрарх говорив: як ви могли вигнати злодіїв у законі! Вони так допомагали, стільки жертвували на церкву ... В Одесі один церковник теж попросив за портового чиновника. Я давно до цього чиновника придивлявся, але тут зняв його негайно».

Кримінальні клани, за його словами, вже згортають свій бізнес в Одеській області. «Вони і звідси його вже переносять, - заявив Саакашвілі. - Був сходняк в Празі, прийнято рішення. А чому не вбивають (у відповідь на зауваження, що незручного чиновника легше вбити – ред.)... Та труси вони. Професійні злочинці взагалі найчастіше труси, і в системі у них така ж корупція».

Укрінформ

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ