Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Кримські татари скликають мітинг під АП на 19.00

У Херсонській області біля завалених в результаті підриву опор ЛЕП кримськотатарські активісти, які намагаються перешкодити їх відновленню, оточені озброєним спецназом. Про це у своєму facebook ввечері 21 листопада повідомив Айдер Муждабаев.

"Обстановка напружена до межі, в будь-який момент може статися кровопролиття. Лідери кримських татар намагаються зв'язатися з президентом і главою МВС з тим, щоб не сталося непоправного", - зазначив він.

Як заявив в Facebook Шевкет Наматуллаев повідомив, що Нацгвардія і батальйон "Херсон" (близько 100 озброєних бійців) на чолі з Іллею Ківою (екс-замначальника УВС Херсонської області, в даний час - голова департаменту Нацполіціі протидії наркозлочинності) оточили учасників блокади Криму, які охороняють пошкоджені електроопори на Чаплинці.

"Силовики хочуть відтіснити учасників блокади від ліній електропередач. За словами очевидців, вже кілька кримських татар постраждали. Силовики не стріляють, але б'ють прикладами автомата, у тому числі і жінок. Протистояння триває, на місце зіткнення продовжують прибувати кримські татари живуть в Херсонській області" , - повідомив він.

 

День Достоинства хотят превратить в день его потери...СРОЧНО! РЕПОСТКрымские татары Киева и все сочувствующие нашему...

Posted by Ayder Muzhdabaev on 21 листопад 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ