Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кристиняк: задля консолідації обласна „Пора” в майбутньому ретельніше обговорюватиме свої рішення

Неузгодженість у голосуванні при прийнятті майнових питань між обласними пористами на сесії облради виникла лише в перший день голосування. На другий день усі партійці голосували уже сконсолідовано.
Про це у коментарі „Гал-info” повідомив в.о. обов’язків голови фракції в облраді Олег Кристиняк.
„Це питання відносилося до складних питань, яке вимагає складних рішень. Воно викликало певне непорозуміння серед депутатів”, – сказав, зокрема Кристиняк, кажучи, що після того дехто в середовищі партії вимагає жорстко відреагувати на дії однопартійців.
Щодо майбутнього, то Кристиняк сподівається, що подібного більше не буде, оскільки партійці дійшли одностайної думки про потребу більш якісної підготовки майнових питань. Однак, якщо такий випадок все таки станеться, то це стане предметом обговорення у фракції, політраді.
Нагадаємо, у Львівській обласній раді з’явилося нове міжфракційне об’єднання „Нова Галичина”. Під час минулої сесії двоє членів цього об’єднання, пористи Андрій Рожнятовський і Дем’ян Малярчук проголосували щодо господарських питань врозріз з позицією фракції, за що деякі однопартійці обіцяли жорстко відреагувати на це.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ