Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Критерії «УДАРу» – дорожня карта для визначення сильнішого, – Михальчишин

Критерії, запропоновані «УДАРом», – це своєрідний орієнтир і дорожня карта важливого процесу визначення найбільш рейтингового кандидата від опозиційних сил по всій території Львівської області. Про це 20 вересня у коментарі IA ZIK повідомив кандидат у народні депутати ВО «Свобода» у 118 виборчому окрузі Юрій Михальчишин.

«Цей етап виборчої кампанії, на якому сьогодні перебувають опозиційні сили, потребує особливо відповідального і зрілого підходу до подальшої тактики боротьби проти провладних кандидатів, які спираються на підтримку колосального адмінресурсу. Вільний доступ до мас-медіа їм забезпечують акумульовані фінансові можливості. Окрім того, йде розрахунок на тотальну фальсифікацію під час формування ДВК, що у підсумку дає можливість провладним кандидатам сподіватися на можливість отримання неконкурентних переваг у виборчому процесі», – сказав Михальчишин.

У такій ситуації, як наголосив кандидат в нардепи, «всі опозиційні сили, не залежно від того, як вони себе позиціонують, повинні усвідомити необхідність не просто декларативного єднання, гучних політично коректних заяв, а реально технологічно вивірених, зважених, скоординованих кроків, які допоможуть через місяць здолати провладних кандидатів і провести по Львівській області до Верховної Ради 12 реальних, боєздатних опозиційних багнетів».

На його думку, «позиція, задекларована як у заявах об’єднаної опозиції, так і «УДАРу», є відповідальною, коректною, є на потребу існуючого політичного моменту».

«Я гадаю, озвучені «УДАРом» критерії визначення найрейтинговішого кандидата від опозиційних сил є належними, обґрунтованими, проти них не може бути висунуто ніяких обґрунтованих заперечень», – зазначив Михальчишин.

За словами кандидата, чи вдасться реалізувати на практиці ці критерії у всіх 12 виборчих округах Львівщини – це питання до керівників виборчих штабів, окремих кандидатів, які не завжди злагоджено працюють із вказівками своєї партійної вертикалі.

«Але в цілому ситуація зараз вимагає дуже реалістичного підходу. Тому зазначені критерії повинні бути сприйняті без будь-якої додаткової критики. Вони можуть потребувати певних доповнень, уточнень, але лише в частині поглиблення теоретичного інструментарію соціологічних досліджень, залучення авторитетних фахівців у сфері соціально-гуманітарних наук, вивчення громадської думки загалом», – вважає Михальчишин.

zik.ua

Фото hvatitbuhat.info.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ