Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Криворізькі активісти оголосили свої вимоги

У Кривому Розі триває мітинг біля будівлі міськради. Активісти оголосили свої вимоги. Про це в ексклюзивному коментарі УНН-Центр повідомив один з учасників мітингу Михайло Тонконогий.

"На мітинг прибуло 15-16 тиc. людей. Я приїхав сюди з Дніпропетровська. Першою вимогою учасників мітингу, щоб будівлю міськради припинила охороняти муніципальна охорона, її змінили хоча б на поліцейських. Друга вимога - щоб результати виборів визнали недійсними або перерахували голоси, там де є відео та фото докази "каруселей" і масового вкидання бюлетенів (Інгулецький та Терновський райони).Третя вимога - визнання засідання 1 сесії міськради депутатів нового скликання недійсним, бо активісти незгодні з результатами виборів і вважають, що переміг Милобог", - сказав Михайло Тонконогий", - зазначив активіст.

Також він заявив, що біля міськради було близько 1 тис. поліцейських. Вони не перешкоджали учасникам мітингу, але деякий час не пускали до будівлі міськради нардепів Єгора Соболєва, Семена Семенченка та Андрія Денисенко.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ