Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кубів, Шеремета і міністри будуть у Львові в перший день Економічного форум

У перший день львівського XVI Економічного форуму дискутуватимуть про економічний розвиток та залучення інвестицій. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вже невдовзі у Львові на стадіоні "Арена Львів" стартує XVI Міжнародний економічний форум. Два дні, З та 4 листопада, найефективніші українські та зарубіжні менеджери дискутуватимуть про економічний розвиток, залучення інвестицій та обмінюватимуться досвідом із реалізації успішних проектів.

Лише у перший день відбудеться чотири тематичних панелі, де загалом говоритимуть про роль та місце України на сучасній економічній мапі. Серед спікерів – очільники державних відомств та знані експерти, зокрема перший Віце-прем`єр міністр України Степан Кубів, голова Львівської ОДА Олег Синютка, міністр інфраструктури України Володимир Омелян, Міністр аграрної політики України Тарас Кутовий; український менеджер-економіст Павло Шеремета.

Однією із дискусійних панелей стане тема висвітлення економічних переваг України та Львівщини, які сприяють формуванню позитивного іміджу, залученню інвестицій та веденню зовнішньоекономічної діяльності. Учасникам Форуму також запропонують взяти участь у пленарному засіданні із  управління талантами, де обговорять освіченість персоналу та оподаткування праці, як переваги нашої держави. Також йтиметься й про мотивацію та ефективне управління персоналом.

У перший день XVI Економічного форуму також говоритимуть й про вигідне географічне розташування України на перетині транспортних коридорів та торгівельних шляхів між Європою та Азією. Зокрема, експерти у сфері транспорту та перевезень дискутуватимуть про проект "Шовковий шлях" і перспективи розвитку, які відкриваються для українського бізнесу, а також використання географічних переваг.

Завершальною цього дня, 3 листопада, стане панель, присвячена індустріальним паркам та їх впливу на розвиток національної та регіональної економіки. Спікери та присутні матимуть змогу розглянути стан впровадження індустріальних парків на території України та світу, а також проблематику їх впровадження на території нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ