Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кубів зводить наклеп на державних службовців, - Жидачівська РДА

Відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю Жидачiвської райдержадмiнiстрацiї поширив заяву РДА з приводу іншої заяви, оприлюдненої в ЗМІ керівником Львівського обласного виборчого штабу ВО «Батьківщина» Степаном Кубівим, в котрійзвинувачується голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк у тиску на голів райдержадміністрацій області.

Отож, «Жидачівська райдержадміністрація заявляє, що жодних вказівок і завдань щодо впливу на результати волевиявлення виборців на території району не отримувала. Голова РДА Сергій Коваль наголошує, що на усіх нарадах голова облдержадміністрації Михайло Костюк наголошував виключно на організації матеріально-технічного забезпечення виборчого процесу та чіткому дотриманні органами місцевої влади виборчого законодавства.

Завдяки злагодженій роботі органів виконавчої влади Жидачівщини, місцевого самоврядування, районних служб, правоохоронних органів та представників дільничних виборчих комісій, нам вдалося організувати і провести вибори на території районудемократично і прозоро. Після завершення виборів всім нам варто відкинути політичну риторику і спільними зусиллями братися за вирішення питань соціально-економічного розвитку району, Львівщини і держави в цілому.

Жидачівська райдержадміністрація розцінює подібні заяви як наклеп та образу честі і гідності державних службовців та залишає за собою право звернутися з цього приводу до суду».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ