Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кубок Надії»: «Альтернатива» вирвала путівку у півфінал

«Альтернатива» стала другим півфіналістом «Кубка Надії». Будучи на межі вильоту, «полосаті» зусиллями свого голкіпера Назара Лазарського зуміли зрівняти рахунок наприкінці зустрічі, а у серії післяматчевих пенальті вирвати перемогу.

Матч між «Альтернативою» та GTL пройшов у рівній боротьбі. Якщо відверто, то «Альтернатива» уже не виглядала так потужно, як у попередніх матчах, а відтак GTL у цьому матчі мав багато можливостей для того, щоб заставити суперника покинути турнір.

У рівній грі GTL зусиллями Юрія Лавріна зумів відкрити рахунок на сьомій хвилині матчу. Цей гол був чудовим прикладом того, що GTL у цьому матчі матиме хороші шанси для того, щоб вийти у півфінал турніру. «Альтернативі» хоч і у першому таймі вдалося відігратися, однак цього вечора гра команді не особливо вдавалося. Ймовірно, після вильоту з «Кубка Львівщини» настрій у гравців на втішний турнір уже не такий яскравий.

Ключовий момент у матчі стався у другому таймі, коли при рахунку 2:1 на користь GTL Юрій Лаврін не зміг влучити у порожні ворота. Стійка після його удару подарувала шанс «Альтернативі», яким команда і скористалася. Воротар Назар Лазарський забив рятівний гол для своєї команди за кілька секунд до сирени, коли команда грала з п’ятим польовим гравцем. А у серії післяматчевих пенальті Лазарський парирував удар Хохлова, що стало визначильним у виході команди до півфіналу турніру. Там «Альтернатива» зіграє з переможцем пари «Форсаж» - «Галицька Здоба-2».

«Кубок Надії». Чвертьфінал

«Альтернатива» - GTL – 2:2 (1:1). За пен. 3:1

«Альтернатива»: Лазарський, Абрамчук, Адам, Білий, Шандра, Труш, Музика

GTL: Ковальчук (Костюк), Гринчук, Хохлов, Ю. Лаврін, Я. Лаврін, Шпур

Голи: Білий, 17, Лазарський, 40 – Ю. Лаврін, 7, Хохлов, 36

Попередження: Музика, 23, - Гринчук , 26

Арбітри: Б. Кіндій (Розділ), А. Лютий (Львів)

Спостерігач арбітражу: О. Огерчук (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ