Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кубок Надії»: «Географи» пройшли «Електрон»

«Георграф-ЛНУ» набрав непоганий хід у «Відкритому Кубку Львівщини». Команда Андрія Манька у першому матчі «Кубка Надії» хоч і не без проблем, але таки зуміла обіграти єдиного представника «Бізнес-ліги» і пройти до півфіналу втішного турніру. «Географи» обіграли «Електрон» з рахунком 4:2, а відтак у півфіналі турніру поміряються силами з «Новими Іменами».

Матч «географів» з «Електроном» був з розряду тих, де фаворита визначити було дуже складно. Обидві команди є приблизно рівні за класом, а відтак у цій парі обоє колективів повинні були визначити хто достойніший «їхати» далі. Якщо відверто, то шанси на усіх мали обидві команди. І «Георграф-ЛНУ», і «Електрон» створили величезну кількість гольових моментів, а у підсумку переміг той, кому більше цього вечора пощастило, і хто краще використав створені можливості для взяття воріт.

Після першого тайму «географи» вигравали з рахунком 2:0, у другому  таймі завдяки пенальті ще на гол збільшили свою перевагу у рахунку. Втім, і при рахунку 3:0 на користь суперника «Електрон» у цьому матчі міг робити камбек і повертати собі шанси не покинути турнір. «Електрон» зусиллями Мєдвєдева та Романчанка два голи у другому таймі відіграв, був близький до третього гола, однак проти нічиєї були «географи». Жирну крапку у матчі вдалося поставити Івану Джигринюку. На 39 хвилині матчу він оформив хет-трик і зробив рахунок 4:2 на користь «синіх». При такому результаті «Електрон» не здався, проте скоротити розрив до мінімуму «помаранчевим» також не вдалося.

Набравшись безцінного досвіду, гравці «Електрона» покидають турнір, а «Георграф-ЛНУ»  за вихід у фінал «Кубка Надії» позмагаються з «Новими Іменами».

«Кубок Надії». Чвертьфінал

«Георгаф-ЛНУ» - «Електрон» - 4:2 (2:0)

«Географ-ЛНУ»: Михалець, Свист, Ющук, Джигринюк, Хруленко, Нідзельський, Пурський, Владичак, Гусак, Манько

«Електрон»: Горячко, Медвєдєв, Д. Романчак, Ю. Романчак, Коваль, Хомченко, Трухим, Ребезнюк

Голи: Джигринюк, 4, 8, 39, Хлруленко, 23 – Медвєдєв, 26, Д. Романчак, 28

Попередження: Ющук, 40 – Горячко, 6, Ребезнюк, 29

Арбітри: А. Лютий, Я. Сторожук (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ