Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кубок Надії». «Нові імена» - перший фіналіст турніру

«Нові імена» стали фіналістом «Кубка Надії». Команда Володимира Крупчука у півфінальному поєдинку була сильнішою за «Географ-ЛНУ» - 6:1.

На правах фаворита цієї зустрічі з перших хвилин матчу гравці «Нових імен» влаштували справжню облогу воріт суперника й гол був питанням часу. Відбувся він на 3-й хвилині. Це Тарас Николишин, обігравшись з Серігєм Нікітіним, вдало пробив у дальній від воротаря «географів» Михальця кут воріт.

Тут же команда Андрія Манька могла відігратися, але після виходу два в нуль дивом у ворота не влучає Бахарєв. Не забиваєш ти - заб’ють тобі. Вкортре це футбольне правило спрацювало на 10-й хвилині, коли відзначився за «Імена» Денис Бутрин. А потім ще й Олесь Великий довів рахунок в зустрічі до 3:0 на користь своєї команди.

Гравці «Географ-ЛНУ» здаватися не думали й під кінець першого тайму один гол відквитали. Чудовий удар вдався Свисту.

3:1 після першого тайму, і уся боротьба перенеслася на другу половину зустрічі, з початком якої ігровою ініціативою заволоділи гравці «Географ-ЛНУ». Вони довго перекатували «шкіряного» з однієї частини майданчика до іншої, але до реальних моментів біля воріт справа не доходила.

«Нові імена» ж грали на контратаках й ця тактика принесла їм бажані дивіденди. Спершу після подачі з кутового головою забив Нікітін, а згодом разючий удар вдався Олесю Великому. На завершення відзначився ще й капітан «червоно-чорних» Володимир Крупчук.

Кінець зустрічі запам’ятався тим, що «Нові імена» використали гру з п’ятим польовим гравцем, щоб потримати м’яч, а також вихід на майданчик президента «географів» Андрія Манька.

«Нові імена» прогнозовано перемогли із рахунком 6:1 і, таким чином, стали першим фіналістом «Кубка Надії». Хто стане їхнім суперником у вирішальному матчі дізнаємося тоді, коли в іншому півфіналі між собою зіграють «Альтернатива» та «Галицька Здоба-2».

«Кубок Надії». Півфінал

«Нові імена» - «Географ-ЛНУ» - 6:1 (3:1)

«Нові імена»: Воробій, Нікітін, Крупчук, Бутрин, В. Великий, О. Великий, Ковалик, А. Великий, Николишин, Гультяєв, Чабан, Михайлишин

«Географ-ЛНУ»: Михалець, Свист, Ющук, Джигринюк, Хруленко, Нідзельський, Владичак, Гусак, Манько, Столярчук, Жавненко, Юрчук, Бахарєв

Голи: Николишин (3), Бутрин (10), О. Великий (14, 37), Нікітін (28), Крупчук (40) – Свист (20). 

Попередження: Нікітін (3), Бутрин (19).

Арбітри: А. Лютий, Я. Сторожук (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ