Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок світу з біатлону: Естафету в Гохфільцені побіжить наша «золота» четвірка

Жіноча збірна України знову виступить переможним складом Олімпіади-2014. Сьогодні завершують програму другого етапу Кубка світу в Гохфільцені дві естафетні гонки. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на XSport.

О 12:30 за київським часом на старт вийдуть чоловіки. Українська команда виступить в звичному для наших уболівальників складі. На першому етапі за нашу команду побіжить Артем Прима, який прихворів перед початком етапу в Гохфільцені і не виступав в особистих гонках. На вже звичному для себе другому етапі виступить Сергій Семенов, а на третьому - Володимир Семаков, який спеціально пропускав суботню гонку переслідування. Фінішером нашої команди буде капітан збірної Дмитро Підручний.

Варто відзначити, що старший тренер чоловічої збірної Юрай Санітра не раз відзначав, що естафета є пріоритетною дисципліною для України на Олімпійських іграх.

Жіноча естафета почнеться о 15:10 за київським часом. Саме до неї буде прикута основна увага українських уболівальників. Адже через чотири роки, збірна України знову виступить «золотим» олімпійським складом Ігор-2014. Більш того, українські тренери зберегли з сочинської Олімпіади навіть розстановку дівчат по етапах.

Стартуватиме за нашу збірну Віта Семеренко, яка повернулася у великий спорт в цьому сезоні і демонструє дуже непогані результати. На другому етапі побіжить лідер команди Юлія Джима. На третьому виступить друга з сестер - Валя Семеренко. Ну а фінішуватиме капітан нашої команди Олена Підгрушна.

ukrinform.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ