Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок ЄГФ: «Галичанка» програла битву, але не війну

Гандболістки львівської «Галичанки» поступилися турецькій «Муратпаші Беледійє» у першому матчі третього раунду Кубка ЄГФ.

У турецькій «Анталії» «Галичанка» зазнала поразки з рахунком 22:28. Що цікаво, у матчі проти сильного та багатого суперника вихованки Василя Козаря вигравали за підсумками першого тайму – 12:11. Втім, другу частину матчу галичанки не змогли провести рівно та результативно. Поразка «галичанок» у другому таймі з рахунком 10:17 забезпечила команді з Туреччини підсумкову перемогу у першому матчі та водночас непоганий гандикап перед матчем у Львові.

За «Галичанку» найбільше голів у ворота суперника закинула Леся Смолінг. На її рахунку 6 влучних кидків. По три влучні кидки завдали Наталя Савчин та Наталя Туркало.

Що цікаво, чотири голи у ворота львів’янок забила колишній гравець «Галичанки» Юлія Снопова. А найрезультативнішою у матчі стала туркеня Аслі Іскіт. У ворота «Галичанки» вона забила сім голів.

Матч-відповідь між цими командами відбудеться у Львові 22 листопада. Незважаючи на виїзну поразку, гравці «Галичанки» зроблять усе можливе, аби порадувати своїх вболівальників та пройти до наступної стадії змагань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ