Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Кубинка намагалась потрапити до Європи з хорватським паспортом

Сьогодні вранці, 28 березня, у міжнародному пункті пропуску «Устилуг», що на українсько-польському кордоні, прикордонники Львівського загону виявили 36 річну громадянку Республіки Куба, яка намагалася перетнути державний кордон з підробленим документом, повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Під час здійснення прикордонного контролю  автобуса марки «Неоплан», сполученням «Біла Церква-Варшава» громадянка Республіки Куба яка їхала в якості пасажира,  надала на перевірку закордонний паспорт громадянина  Хорватії. У наданому паспортному документі охоронці кордону виявили ознаки часткової підробки, а саме - заміни інформаційної сторінки з установчими даними шляхом розшарування. Також, після з'ясування усіх обставин прикордонникам стало відомо, що ця жінка має свій справжній паспорт, а саме паспорт громадянки Республіки Куба, та проживає у Російській Федерації в Москві.

По даному факту було направлено письмове повідомлення у Володимир–Волинське відділення поліції ГУНП у Волинській області, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ст. 358 КК України  (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ