Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Кухар-канібал заманив до себе в гості гея та зробив з нього котлети

Співробітники правоохоронних органів Мурманська затримали 21-річного юнака, підозрюваного у вбивстві чоловіка і канібалізм. Він працював кухарем в місцевій їдальні.

Як з\'ясували слідчі, з жертвою - 31-річним вчителем-геєм - молодий чоловік познайомився в Інтернеті, на сайті знайомств для гомосексуалістів, і запросив його в гості. Про це повідомило ТСН.

Вбивство і всі свої наступні дії юнак зафіксував на відео і виклав в Мережу. Господар квартири завдав своєму гостю декілька ударів ножем в область шиї, а коли той припинив подавати ознаки життя, розчленував його тіло й приступив до \"кулінарної переробки своєї жертви\".

\"Розчленував тіло, після чого протягом тижня вжив в їжу практично повністю, різними способами, навіть через м\'ясорубку\", - розповіла старший помічник прокурора Мурманської області Евеліна Макарова.

Коли вбивцю затримали, він сильно здивувався і одразу в усьому зізнався. І навіть розповів, що збирався таким же чином харчуватися і надалі. Рецепти він уже склав.

Кілька років обвинувачений працював кухарем у звичайній їдальні.

\"Обвинувачений хотів ще в дитинстві спробувати людське м\'ясо, намагався собі відрізати шматок носа\", - розповіли в прокуратурі.

Зараз він перебуває під вартою в очікуванні суду. Йому висунули обвинувачення за статтею \"умисне вбивство\".

Нагадаємо, навесні канібала затримали у Москві. Вдома у нього виявили людські органи, зокрема, в морозильній камері лежала людська печінка. Примітно, що страву, приготовану з печінки своєї жертви, він їв у той момент, коли міліціонери прийшли його заарештовувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ