Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кухні на замовлення vs Готові рішення

На кухні людина проводить половину «домашнього» життя. В затишному приміщенні, випромінюють тепло сімейного вогнища, людина готує і вживає їжу, влаштовує дружні посиденьки за чаєм, дивиться телевізор, спілкується по телефону, ситуативно працює з ноутбуком.

На кухні людина проводить половину «домашнього» життя. В затишному приміщенні, випромінюють тепло сімейного вогнища, людина готує і вживає їжу, влаштовує дружні посиденьки за чаєм, дивиться телевізор, спілкується по телефону, ситуативно працює з ноутбуком. Сучасна кухня – це симбіоз передпокою, їдальні, вітальні і офісу. Значить, кухонні гарнітури і вся меблева начинка для приміщення повинні відповідати запитам користувача – не створювати дискомфорт і не утискати практичності.

Онлайн-каталог престижного меблевого гіпермаркету відкриває всі тонкощі інтер'єрного сенсу урбанізованої кухні. Аналізуючи добірку позицій інтернет - магазину МебельОК, ми переконуємося, що кухонні куточки, столи, пенали, стільці повинні максимально доповнювати функціональність побутової техніки – і залишатися естетично оригінальними.

Вибір кухонних меблів – колегіальне рішення клієнта та менеджера магазину. Враховуючи всі побажання споживача, професіонал підбирає виріб з:

  • стильового характеру кухні (хай тек, лофт, класика, мінімалізм, прованс);
  • розмірами приміщення, архітектурним особливостям розташування несучих і технічних конструкцій, домінуючому типу освітлення;
  • кількості проживаючих у будинку, чисельності групи користувачів;
  • бюджету покупки.

Готові рішення – кухні з вітрини. В даному випадку ви вже бачите завершений продукт з усіма його перевагами, а тому приміряєте виріб «під себе». Раціональніше ж кухню замовити – вибираючи той матеріал, то дизайнерське бачення компонування і кольору гарнітура, що імпонує тільки вам.

Раціоналізм і економія: замовити кухню зручно з доставкою

Кухні на замовлення

Ідеальна формула правильного інтер'єру - кухні на замовлення. Ваші художні проекти і побутові мрії з легкістю і професіоналізмом втілять в оригінальні, зручні вироби з екологічно безпечної сировини. Досвідчені виробники, що працюють з:

  • твердими породами деревини,
  • натуральної та еко-шкірою,
  • тканинами,
  • пластиком,
  • склом,
  • альтернативними матеріалами та композитами

– виконають «кухню вашої мрії», прорахувавши все до міліметра в ширину, довжину та висоту.Деякі клієнти впевнені, що замовна кухня коштує дорожче готової – але це не так. Бюджет роботи обумовлюється заздалегідь, калькуляція проводиться з урахуванням всіх технічних дрібниць, а тому замовити меблі – значить, вигідно заощадити. У випадку ж з доставкою – заощадити виходить двічі: по грошах і по часу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ