Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КУН пропонує разом з мером відправляти у відставку і міську раду

КУН має своєї пропозиції до закону України „Про статус народного депутата України”. Як відзначив голова ЛОО КУН Микола Пшевлоцький, хоч КУН і не є парламентською силою, однак наполягатиме на тому, щоб її пропозиції були враховані. Основні пропозиції змін до закону такі: депутат має бути пов'язаний як з партією, так і з округом., а його рейтинг, тобто місце у списку, має визначатися за результатами голосування по всіх округах. Також маж бути система відкритих списків. „Якщо відправили мера у відставку, хай весь депутатський корпус також автоматично йде у відставку. І народ, єдине джерело влади, вибирає собі нових”, -- зазначив Микола Пшевлоцький.
 Водночас голова Секретаріату партії Степан Брацюнь відзначив, що „українська держава є в небезпеці, у нас немає морального, територіального, економічного, політичного, культурно-мовного суверенітету, а про інформаційний суверенітет вам як журналістам навіть не треба говорити. Також ми маємо церковну проблему. І ми розуміємо свою місію в напрямку вирішення всіх проблем”
Також, як повідомив Брацюнь, КУН напрацьовує нову ідеологічну основу програми партії, яка буде осучаснена до вимог сьогодення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ