Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курилишин спростовує Максимова

Керівник «Дирекції з організації святкувань 750-річчя Львова» Ксенія Курилишин врешті прокоментувала заяву начальника УМВСУ у Львівській області  Віталія Максимова щодо нецільового використання коштів під час святкування 750-річчя міста. Зробила вона це сьогодні, 27 листопада 2006 року, під час прес-конференції.
 «Максимов говорить про 420 та 270 тисяч гривень, тому ми гіпотетично припускаємо, що йдеться про технічне забезпечення проведення святкового концерту за участі українських виконавців та технічне забезпечення проведення світлового шоу Герта Гофа. Загальна вартість послуг за цим договором становить 450 тис. грн. Ще 30 тис. грн — вартість проведення консультаційної зустрічі з представниками Герта Гофа і надання інформації щодо технічної можливості реалізації світлового шоу Герта Гофа під час проведення заходів. 
Наступний договір стосується проведення святкового концерту за участю Горана Бреговіча. Загальна вартість послуг становить 269 тис. грн», — розповіла Ксенія Курилишин. За її словами, ГО «Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова» діяла відповідно до норм чинного законодавства.
«Звинувачення правоохоронців є безпідставними. У нас є всі договори і акти виконаних робіт. Є висновки прокуратури, яка не порушила кримінальної справи», — додала вона.
«Ми зробили для львів’ян свято не за бюджетні кошти, а виключно за спонсорські. Ми подарували людям масу позитивних вражень. Від всіх спонсорів ми отримували лише схвальні листи з подяками», — зазначила Ксенія Курилишин.
Ксенія Курилишин також розповіла, що у Львові є сім компаній, які займаються організацією концертів.
«Кожна з них брала участь хоча б в одному проекті, бо не було кому це робити», — наголосила вона.
Нагадаємо, начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов заявив, що міліція викрила факт нецільового використання коштів під час підготовки до святкування 750-річчя Львова. За його словами, під час перевірки правоохоронні органи виявили, що розпорядники коштів перерахували на рахунок одного із підприємців 420 тисяч гривень. Ця людина одразу ж зняла всі гроші з рахунку і перевела їх в готівку, подальша ж доля грошей невідома.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ