Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кужелюк: На сесії ми будемо вимагати звіту Одухи, адже проведення конкурсу по Грибовицькому сміттєзвалищі саботується

Керівник фракції УНП у Львівській міській раді Юрій Кужелюк сьогодні на прес-конференції у Львові висловив сумнів у тому, що конкурс по Грибовицькому сміттєзвалищу відбудеться найближчим часом, якщо взагалі відбудеться.
«У нашої влади немає бажання провести другий етап конкурсу по Грибовицькому сміттєзвалищу. Я постійно приходив на комісії з його підготовки і там завжди були надумані причини щодо відтермінування її роботи: то не було кворуму, то бажання працювати», — зазначив пан Кужелюк на прес-конференції.
«Можливо, цей конкурс відбудеться через п’ять років, можливо, через десять, а можливо, і взагалі не буде. Тому ми просто продамо цей об’єкт і отримаємо за нього гроші. Я хочу зазначити, що це питання ще довго буде тягнутися, бо його саботують. На сесії Львівської міської ради ми будемо вимагати звіту пана Одухи, і вже майже всі фракції погодилися, що він повинен прозвітуватися про свою роботу», — зазначив Кужелюк.
Нагадаємо, що ПП “СЦ – Сервіс – Центр Стрий”, компанія “Екоінтек”, ТзОВ “Грінко – Львів” і ТзОВ “Річікляджі” (Італія) надали в мерію свої інвестиційні пропозиції.
Грибовицьке сміттєзвалище існує ще з 1956 року. На сьогодні термін допустимої експлуатації полігону твердих побутових відходів перевищено втричі.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ