Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кваша став кращим спортсменом місяця

В Олімпійському домі нагородили Іллю Квашу і Тетяну Мар'янко як кращих спортсмена і тренера червня 2017 року, - передає Національний олімпійський комітет України.

З рук Сергія Бубки свої заслужені нагороди та грошові премії отримали лауреати спортивного місяця – бронзовий призер Олімпійських ігор зі стрибків у воду Ілля Кваша та його особистий наставник Тетяна Мар'янко.

«Приємно було спостерігати і повболівати за наших спортсменів на трибунах чудового сучасного комплексу «ЛІКО»! Це була дійсно неймовірна святкова атмосфера – справжнє свято спорту, проведене на найвищому рівні! Таке ж свято ми бачили й у Харкові на чемпіонаті Європи з боксу», - сказав керманич НОК Сергій Бубка.

Він наголосив, що проведення подібних турнірів – дуже важливий крок в розвитку українського спорту та в цілому нашої країни.

На домашній першості Ілля Кваша здобув свою дев'яту золоту медаль турнірів Старого Світу та поповнив свою колекцію ще двома срібними нагородами (на 3-метровому трампліні в індивідуальних стрибках та синхроні разом з Олегом Колодієм).

Відзначимо, що для Іллі Кваші - це вже третє високе визнання Національного олімпійського комітету України. Раніше він отримував визнання найкращого спортсмена березня-2008 та квітня-2009.

«Складно передати словами мої відчуття у той момент, коли я дізнався про це високе визнання НОК. В мене, навіть, затремтів голос. Цілих вісім років я чекав на те, щоб знову отримати звання найкращого спортсмена місяця в Україні. Емоції переповнюють!», - зізнався Ілля Кваша, висловивши велику вдячність всім українським вболівальникам за неймовірну підтримку під час домашньої першості.

Тетяна Мар'янко побажала своєму вихованцю подальших спортивних успіхів, подякувавши керівництву Федерації та НОК за постійну підтримку та допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ