Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Квіташвілі перевірив діяльність медуніверситету у Києві

Міжвідомча робоча комісія під головуванням Міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі за участі представників СБУ та МВС провела перевірку діяльності Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у Києві. За результатами перевірки складено Акт, який направлено ректору вишу на ознайомлення. Керівник НМУ має 5 робочих днів для ознайомлення з Актом та підготовки зауважень. Повідомила прес-служба МОЗ України.

Нагадаємо, що Міністерство вирішило провести комплексну перевірку діяльності Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, реагуючи на численні депутатські та громадські звернення, скарги та листи щодо діяльності НМУ ім. О.О. Богомольця, що надійшли до МОЗ у 2015 році.

Мета перевірки – запобігання порушень законодавства, дотримання статуту вищого навчального закладу, якості освітньої діяльності, здійснення контролю за дотриманням законодавства під час здійснення фінансово-господарської діяльності, забезпечення виконання керівником університету умов контракту, перевірки інших питань діяльності, а також підвищення ефективності діяльності університету.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ