Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Квитки на матч Україна – Хорватія у касах

Вболівальники, які 9 жовтня збираються відвідати кваліфікаційний матч ЧС-2018 між національними збірними командами України та Хорватії, мають можливість придбати квитки у касі на Спортивній площі, 1 та в касі НСК «Олімпійський» на Троїцькій площі. Про це повідомила прес-служба ФФУ.

Нагадуємо Вам, що квитки на матч Україна – Хорватія є іменними. Тож придбати квитки в касах можна лише за наступною процедурою:

- для придбання квитка при собі потрібно мати оригінал власного паспорту та ксерокопію паспортів решти осіб (не більше трьох), на яких купуються квитки.  У разі, якщо квитки купуються на особу віком до 16 років, обов’язковим документом для придбання квітка є свідоцтво про народження (оригінал або копія);

- кожен з 4-х квитків буде іменним, тобто на «корінці» квитка буде нанесено ПІБ особи-власника, яка може потрапити за ним на стадіон;

- одна особа може придбати не більше 4-х квитків.

Остерігайтесь підробок! З метою захисту квитків на кожному з них нанесена голограма з логотипом Федерації футболу України.

Вартість квитків:

категорія PUBLIC: 70, 90, 100, 200, 250, 300, 400, 450, 500 гривень;

категорія BUSINESS: 500, 700, 800, 900 гривень.

Вхід на стадіон розпочнеться з 19:00. Зважаючи на додаткову процедуру контролю, вболівальників просять для власної зручності приходити на стадіон, по можливості, заздалегідь до початку матчу.

Потрапити на стадіон можна лиже пред’явивши один з наступних документів:

- паспорт громадянина України або іншої країни;

- закордонний паспорт України або іншої країни;

- свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) – копія;

- посвідчення водія;

- іменну банківську картку з фотографією;

інший документ, що посвідчує особу у відповідності до ЗУ «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.

Відповідальні служби стадіону будуть проводити звірку ПІБ на квитку з одним із зазначених вище документів. Потрапити на стадіон може лише особа, дані якої на квитку збігаються з даними в документах, що посвідчують особу.

Продавати та передавати квитки будь-яким чином іншим особам заборонено. Квитки обміну та поверненню не підлягають. При втраті або пошкодженні квитка дублікат не видається, а кошти не повертаються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ