Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Київ виділив Львову на сміття 50 млн грн

Кабінет Міністрів України, як і обіцяв, виділив 50 млн грн Львівській обласній державній адміністрації, яка взяла на себе вирішення питання утилізації твердих побутових відходів у місті Львів. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду, повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Він нагадав, що проблема сміття не один раз обговорювалася на загальнодержавному рівні, і Уряд не раз пропонував різні рішення. Втім питання, яке знаходиться у виключній компетенції міської влади Львова і на розв’язання якого у міської влади є всі ресурси за рахунок децентралізації, так і не було врегульоване.  Наразі ним опікується  Львівська обласна влада.

"Ми виділяємо обласній державній адміністрації, як і було обіцяно,  50 млн грн. Я обіцяв, говоривльвів'янам, що ми вас не залишимо, - наголосив  Володимир Гройсман. -  Там, де потрібно,  щоб держава  допомогла, ми  завжди  допоможемо. Думаю,  що  і ці кошти, і  безпосереднє  втручання Львівської обладміністрації  у  вирішення  питання дасть  можливість навести у місті  Львів порядок. Я би  дуже хотів, щоби львів'яни ходили по чистих  вулицях, а всі  сміттєві  контейнери  і майданчики  були вичищені». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ