Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Київрада додатково виділила 6,11 млн грн на оздоровлення дітей учасників АТО

Сьогодні, 29 липня, на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до програми “Турбота. Назустріч киянам”. Зокрема збільшується асигнування у 2016 році на забезпечення оздоровлення дітей киян-учасників АТО віком до 7 років у супроводі матері, батька або особи, яка їх замінює. Додатково на це передбачено 6,11 млн грн, інформує прес-служба Київської міської ради.

Також затверджено порядок надання матеріальної допомоги на часткову компенсацію членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь в АТО, на виготовлення та встановлення надгробків.

“Додатково виділено 3,5 млн грн на забезпечення оздоровлення ветеранів війни та праці, інвалідів I та II груп, дітей війни та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Збільшено видатки на матеріальну допомогу малозабезпеченим киянам, які опинились в складних життєвих обставинах. Зокрема, додатково виділено 3,49 млн грн. Також передбачено щомісячну матеріальну допомогу в сумі 3000 грн малолітнім та неповнолітнім дітям, пасинкам, падчеркам киян, які загинули або померли під час участі в Революції Гідності. Загалом таких дітей 15”, - зазначив депутат Київради Юрій Крикунов.

Він також зазначив, що в рамках Програми заплановано оздоровлення 113 дітей-інвалідів, хворих на церебральний параліч. На це необхідно 2,1 млн грн.

Окрім того, Програму доповнено пунктом про встановлення окремим пільговим категоріям населення лічильників холодного та гарячого водопостачання. Виконавцем є Департамент житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА). За їхніми підрахунками цьогоріч буде встановлено 5865 лічильників на суму 10 млн грн.

Рішення підтримали 73 депутати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ