Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Київська «Свобода» вимагає покарання нелегальних мігрантів, які вчинили напад на українця

Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вимагає термінового розслідування звірячого побиття 19-річного українця, на якого 10 листопада напала група злочинців-вихідців з Банґладеш. Повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Голова Київської міської організації Всеукраїнського об`єднання «Свобода» Андрій Іллєнко зазначив:
«До мене як до переможця на парламентських виборах у 215-му окрузі звернулися мешканці з проханням про допомогу у відновленні справедливості: 19-річного Івана Алексєєва побили металевими прутами по голові за те, що він заступився за дівчину, яку брутально ображали зловмисники. Злочин вчинили кілька вихідців з Банґладеш. Сталося це на території Троєщинського ринку. Хлопця дуже сильно побили: у нього струс мозку, тяжка травма коліна, численні синці й забої.

Є свідки, які підтверджують слова постраждалого, але міліція не поспішає давати хід справі. За словами дружини Івана, злочинці вихвалялися і заявляли їй, що все «порішали з міліцією, заплатили чималі гроші і тому хай вона ні на що не сподівається».

Як переможець у виборчому окрузі №215 разом з усією Київською «Свободою» беру цю справу на особливий контроль. Злочинці понесуть заслужену кару».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ