Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Київське «Динамо» очолить Олександр Хацкевич – ЗМІ

Позавчора відбулася зустріч між президентом "Динамо" Ігорем Суркісом і Ребровим, на якій головний тренер озвучив свої умови для продовження роботи в клубі. Подальші консультації до консенсусу не привели.

Швидше за все, Ребров не підпише новий контракт з "Динамо" і покине клуб після трьох років роботи в якості головного тренера. Що стосується наступника Сергія Станіславовича, то джерела "Динамоманії" стверджують, що з найбільшою ймовірністю ним стане Олександр Хацкевич.

Хацкевич був гравцем "Динамо" з 1996 по 2003 роки, а потім працював тренером в структурі клубу (2010-2014), очолюючи молодіжну команду "Динамо" і "Динамо-2". Останнім місцем роботи Олександра була збірна Білорусі, яку він тренував в 2014-2016 роках.

Що стосується змін у тренерському штабі, то на даний момент відомо, що його покине асистент головного тренера Вісенте Гомес, можуть піти тренер з фізпідготовки Хесус Пінеда, фізіотерапевт Паулу Морейра і тренер воротарів Михайло Михайлов (всі - в зв'язку з завершенням контрактів). Не зрозуміла поки ситуація з Сергієм Федоровим.

У той же час, відомо, що проводилися консультації з Олександром Шовковським, проте в якій ролі його бачать в клубі - асистента головного тренера, тренера воротарів або на одній з адміністративних посад - на даний момент невідомо.

UA-Футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ