Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Київські учні не зобов’язані носити форму – наказ КМДА

Накази щодо використання форми в школах столиці втратили свою чинність ще у 2008 році. Про це йдеться в наказі №929 від 3 жовтня 2017 року директорки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Олени Фіданян.

“Накази Головного управління освіти Київської міської державної адміністрації від 04.05.2000 № 96 “Про стан виконання Указу Президента України від 12.06.1996 р. № 417 “Про шкільну форму для учнів середніх закладів освіти” та Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 03.06.2004 № 189 “Про шкільну форму” втратили чинність у 2008 році“, – зазначено в документі.

Також, згідно з наказом, до 1 грудня директори повинні провести обговорення з органами самоврядування навчальних закладів щодо доцільності використання шкільної форми.

І з урахуванням рішень місцевого самоврядування школи постановити, чи буде в певній конкретній школі шкільна форма, чи ні.

У Наказі Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації також зазначається, що педпрацівники мають запобігати неетичному спілкуванню зі школярами через відсутність шкільної форми.

Нова Українська Школа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ