Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кириленко вважає, що у відставку має піти весь уряд, а не тільки міністри-«нашоукраїнці»

Народний депутат В’ячеслав Кириленко оцінив винятково позитивно діяльність міністрів-«нашоукраїнців» в уряді. Він відзначив, що міністри працювали над виконанням програми Президента Ющенка “10 кроків назустріч людям”. У програмі концептуально були окреслені соціально-економічні та гуманітарні реформи. “Кожен з міністрів розпочинав ці реформи на своїй посаді, – зауважив Кириленко. – Це стосується всіх галузей, очолюваних нашими міністрами. Вважаю, що якщо сьогодні парламент прийме рішення про відставку, Україна втратить високих професіоналів, які близько двох років тому в умовах жорсткої політичної боротьби і конфронтацій зуміли розпочати реформи, які були на часі вже останні 10 років. Я вже не кажу про те, що вони привели до великих соціальних здобутків в Україні”.

 Говорячи про те, що сьогодні прийматиметься рішення про відставку міністрів-«нашоукраїнців», Кириленко відзначив, що оскільки були провалені переговори зі створення широкої коаліції, то у відставку мали піти не лише міністри від “Нашої України”, а й взагалі увесь уряд Януковича.
 “Провал переговорів не повинен мати наслідком відставку міністрів лише однієї політичної сили. Адже наші міністри працювали добре, і ніяких поточних професійних зауважень до них не було ні від першого прем’єра, з яким вони працювали, Юлії Тимошенко, ні від Юрія Єханурова, ні від Віктора Януковича,” – інформує прес-служба «Нашої України», цитуючи слова В’ячеслава Кириленка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ