Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

Кириленко закликав усіх небайдужих підписати петицію до ФАРЄ щодо символів УПА

Лідер партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко закликав всіх небайдужих підписати петицію за виключення з переліку образливих та дискримінаційних символів ФАРЄ символів УПА, яка боролася проти гітлерівських окупантів та сталінського режиму. Повідомила прес-служба партії.

"Ми важаємо, що дане рішення значною мірою було прийняте під впливом суб'єктивних і однобічних висновків окремих спостерігачів громадської організації ФАРЄ, яка подала викривлений звіт до ФІФА, безпідставно назвавши символи борців за незалежність України проти гітлерівського та сталінського тоталітарних режимів расистськими та образливими. Ми переконані, що ФІФА було невірно поінформоване та введене в оману заангажованим та упередженим підходом осіб, які мають особисте негативне ставлення до історичних постатей та символів національно-визвольної боротьби українського народу.

Закликаємо всіх небайдужих проявити свою активну громадянську позицію і стати на захист українських символів та героїв, підписати петицію за виключення з переліку образливих та дискримінаційних символів ФАРЄ символів Української Повстанської Армії, яка боролася проти гітлерівських окупантів та сталінського режиму.

Люди, які боролися проти фашистів та тривалий час були ув’язнені у гітлерівських концтаборах ніколи не були і не можуть бути фашистами", - сказано у повідомленні прес-служби за підписов В’ячеслав Кириленка.

Підписати петицію можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ