Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Легендарний Андреа Пірло офіційно завершив кар'єру

Півзахисник "Нью-Йорк Сіті" Андреа Пірло зіграв останній матч у кар'єрі в грі плей-офф МЛС проти "Коламбуса".

Команда екс-півзахисника збірної Італії перемогла у грі-відповіді (2:0), але за сумою двох матчів поступилася (3:4) а Пірло з'явився на полі на 90-й хвилині. Після матчу Пірло попрощався з трибунами "Янкі Стедіум".

Нагадаємо, що в жовтні півзахисник заявив, що завершить кар'єру в цьому році, але зазначив, що ще не знає, чим буде займатися далі.

У дорослому футболі Пірло дебютував у 16 років у далекому 1996 році у складі "Брешіа", а далі перебрався в один з найсильніших клубів Італії – "Інтер".

У 2001 році Пірло став гравцем "Мілана", у складі якого двічі ставав переможцем Ліги Чемпіонів і двічі виграв Скудетто (401 матч, 41 гол).

У 2011 році Пірло вирішив спробувати свої сили в "Ювентусі". Через успішних чотири сезони (чотири Скудетто, Кубок, 2 Суперкубка), Андреа перебрався в американський "Нью-Йорк Сіті".

З 2002 по 2016 року Пірло захищав кольори збірної Італії. Всього в футболці національної команди він провів 116 матчів і забив 13 голів, а в 2006 році йому вдалося стати чемпіоном світу.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ