Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Леонід Кучук стане головним тренером «Сталі»

Новим тренером "Сталі" стане білоруський фахівець Леонід Кучук.

 "Сталь" звільнила головного тренера Якоба Ґалла. Керівництво каменського клубу вже визначилося з новим керманичем - ним стане білоруський фахівець Леонід Кучук.

Про деталі угоди поки що невідомо, але повідомляють, що "сталевари" представлять нового тренера 16 січня, коли команда вийде з відпустки.

В середині грудня керівництво клубу вело переговори з потенційними наставниками, серед яких фігурували Леонід Кучук і Сергій Ташуєв. Крім цього деякий час у "Сталь" запрошували українського фахівця Юрія Максимова.

Леонід Кучук чудово знайомий українським вболівальникам по роботі в київському "Арсеналі" в 2011-2012 роках. Тоді за підсумками сезону 2011/2012 столичний клуб зумів завоювати путівку до Ліги Європи, але в кваліфікації поступився словенській ФК "Мура 05".

Після "Арсеналу" Кучук працював у Росії - в "Кубані" (2013 року і сезоні-2014-2015) і "Локомотиві" (в сезоні-2013/2014). 2015-го білорус вивів "Кубань" у фінал Кубка Росії, але поступився там "Локомотиву" - 1:3, після чого залишив команду. У 2016 році Кучук не працював з професійними клубами.

Sport Arena

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ