Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Let’s Go! Show їде до Львова!

Звик прокидатися разом із Let’s Go! Show щоранку? Тоді уяви, на яку вечірку вони здатні ввечері! Зустрічай Сашу, Машу та Френка наживо! 2 грудня вони їдуть до Львова! Let’s Go! Show LIVE – ми їдемо до тебе із грандіозним шоу! Про це повідомили організатори.

Зустрічаємося у Fest Republic Club о 21:00! На тебе чекають зіркові виступи NAVI та ALYOSHA, стендапи від ведучих, улюблені рубрики шоу та ді-джей сет у фіналі! Перший зимовий уікенд запалюй разом із ведучими! 

Саша, Маша та Френк уже подорожували Україною із «Живими сніданками», але цього разу все буде значно масштабніше! Чому саме Львів та що чекає на глядачів розповідають ведучі:

Саша Скічко: «Let's go show live - це унікальне поєднання виступів відомих артистів з смішними інтерактивами і іграми. По суті, це закрита вечірка, де збираються люди, які люблять стильну класну музику, жарти, танці і веселощі до ранку!

Львів перше місто, в яке ми приїжджаємо з такого роду вечірнім форматом. Я впевнений, що львів'яни зацінять цей ексклюзив! Чекаємо всіх 2 грудня!»

Маша: «Радовать ваш слух по утрам - это прекрасно! Но мы решили, что пора уже и увидеться и показать вам, на что мы способны вечером, когда окончательно проснулись!»

Френк: «Упевнений, у більшості Львів асоціюється зі спокоєм.  Але після нашого минулорічного концерту, ми знаємо, як гаряче запалюють львів'яни! Коли сотні людей розхитували одну з центральних площ міста, ми пообіцяли повернутися і влаштувати ще гучнішу вечірку! Нарешті цей день настав! Я вже не можу дочекатися того моменту, коли побачу, як люди шалено розривають танцпол під ритми Navi та Альоші. Як радіють від того, що виграють подарунки, і впізнають себе в наших розповідях і мініатюрах, а потім божеволітимуть  із нами до ранку! Мені здається, що найдивнішим рішенням в п'ятницю ввечері 2.12.16 буде залишитись вдома і не приєднатись. Це наче проспати весілля. Своє весілля»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ