Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Левко Лукяненко в листі Президенту: "Політика боягузтва ніколи не зупиняла агресорів"

Левко Лукяненко написав відкритого листа Президенту, - Українська правда.

Шановний пане президенте! 29 жовтня через екран телевізора Ви заявили, що вважаєте за своє завдання переконати західних державних діячів не визнати виборів у ДНР та ЛНР. Ну й що з того, що Ви і наші західні союзники не визнаєте виборів?

Ви і вони вже не визнали загарбання Криму і юридичне Державною Думою РФ, тобто законне включення його до складу території РФ?

Завдання президента України, як Ви його виклали громадянам України через телевізор 29 жовтня, свідчить, що головним для себе Ви вважаєте дипломатичну підтримку Заходу в засудженні незаконних виборів, а не зрив цих виборів, які стануть першим кроком для здійснення кримського сценарію вилучення в України і включення до РФ ще двох українських областей.

Чи Ви припускаєте, що Ваше з нашими союзниками невизнання виборів і обрання в ДНР і ЛНР своїх влад зупинить Москву бодай на один день щодо включення Державною Думою цих територій до складу РФ, або перетворення їх в друге Придністров'я?

А якщо Ви розумієте послідовність і мету дій нашого історичного ворога, тоді Ваші слова 29 жовтня викликають сумніви щодо Ваших справжніх намірів, бо якщо розумієте Москву, то чого не протидіяли проведенню виборів?

Телевізійні канали, у тому числі й Ваш 5-тий, навіюють громадянам України уявлення про війну як війну проти терористів та бандитських груп. І назвали війну Антитерористичною операцією.

Ви також воюєте проти терористів, а не проти Російської імперії?

Ви розумний дипломат і добре знаєте, що очолюєте війну проти Кремля, то чого ж не назвете війну війною, бо ж словоблудіє українських державних верхів збиває українців з пантелику й поширює безпідставні надії щодо оборони рідного краю.

Постійно підкреслюєте свою прихильність до миру і не кажете, що дорога до миру одна – перемога на нашій землі над московським загарбником.

Спочатку перемога, а потім мир. Отже годиться надихати народ на війну, на бажання воювати, а не уникати війни. Боїтеся леґалізувати війну – вже леґалізовану парламентом Росії – і дати Москві зачіпку застосувати авіацію проти України?

Політика боягузства ніколи не зупиняла агресорів. Навпаки, заохочує до наступу. Боягузлива поступка Криму, Донецької й Луганської областей не зупинить Москву.

Навпаки, ці території Москва використає як бази для підготовки подальшого просування в Україну. Відкупитися від Путіна неможливо, бо московська політична еліта прагне відновити велику імперію, а вона, як відомо, без України неможлива.

Ось що думають московські ідеологи. Партія "Євразія" вважає Володимира Путіна народним президентом, який опирається на 73% населення. Того "Євразія" підтримує Путіна "повністю і радикально".

Лідер партії "Євразія" Олександр Дугин пише: "Великая Россия" в будущем не должна быть меньше, чем "Великая Россия" в прошлом".

І заявляє просто: "Если Россия не будет великой, ее не будет вообще… Величие – наша великоросская сущность. Но тогда пусть лучше ничего не будет. Без России мировая история немыслима. Тогда пусть кончается мир".

Так думає не тільки Дугин і партія "Євразія", так думає 73% московитів, які схвалюють війну проти України.

Якщо вони задля відновлення імперії готові вдатися до будь-якої зброї і поставити світ на грань світової катастрофи, то я не думаю, щоб українці зі страху впали на коліна перед хижим агресором.

Українські воїни вже довели, що краще вмерти, ніж повернутися в московське рабство.

Пане президенте, маленька Фінляндія сміливо воювала проти величезного СССР, Українська повстанська армія, що була утворена тільки п'ятою частиною України, після Другої світової воювала за свободу України без жодної зовнішньої допомоги до 1956року – 11 років!

Тепер воює не тільки західна частина, а вся Україна – це зовсім інше співвідношення сторін у цій війні. І не вся Росія проти України.

За 23 роки життя в умовах демократії українці відчули смак свободи і вже нізащо не повернуться в московське колоніальне ярмо. Як засвідчила Революція гідності і війна на Сході, в народу проснувся дух свободи і він безстрашно тримає над головою високо народно-державний синьо-жовтий стяг.

Ви це бачили в період Революції та майже беззбройного опору проти Путінських спецназівців у перші дні війни.

Наш народ справді перетворився в націю і готовий боронити незалежність України до загину, того відчуйте гордість за українську націю, відкиньте ворожу байку про українську нездатність до державотворення, поборіть у собі радянського раба і станьте на повен національний зріст – скасуйте назву АТО, назвіть війну війною і волю більшій ініціативі нашим воїнам!

Україна всупереч своїй волі майже триста років допомагала московитам будувати Російську імперію. І зазнала неймовірно великих людських втрат та нищення нашої мови, духовності й культури.

Тепер історія підвела Московію до розплати за всі імперські злочини, і через цю Путінську війну Україна прискорює дезінтеграцію Російської Федерації та сприяє звільненню десятків її суб’єктів-колоній від диктату Москви та будівництва своїх незалежних держав.

А в ході війни хай кожен український вояк гартує сталеву волю для перемоги над дикою московською ордою.

Ви, пана президенте, і в умовах парламентсько-президентської республіки маєте в руці важку гетьманську булаву, служіть же Україні, а не олігархам.

Порвіте матеріальні пута, що тягнуть Вас униз і підніміться у сферу українського національного духу, бо Україна – це духовне космічне явище і тільки на її інформаційному полі досягають безсмертя!

Левко Лук’яненко, для УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ