Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Лідер групи Space Маруані: Кіркоров влаштував мені пастку

Затриманий у вівторок у Москві лідер французької групи Space Дідьє Маруані, якого Філіп Кіркоров звинуватив у здирництві, заявив, що вважає дії російського співака пасткою, - BBC Україна.

Музикант додав, що його адвокати подадуть скаргу за наклеп до прокуратури.

"Те, як повівся Кіркоров, - це пастка, це злочин. Мої адвокати подадуть скаргу до прокуратури за наклеп на мене", - сказав Маруані на прес-конференції в Москві.

Поліцейські, які увірвалися до відділення "Сбербанку" в центрі Москви, поводилися, "як у поганому детективному фільмі", розповів Маруані журналістам.

За словами музиканта, йому заборонили розмовляти з будь-ким та відібрали мобільний телефон.

Дідьє Маруані додав, що він готовий продемонструвати понад 60 повідомлень, отриманих від Філіпа Кіркорова. Французький музикант вважає, що отримав їх саме від Кіркорова, а не від пранкерів.

Лідер групи Space також звинуватив Кіркорова в крадіжці понад 30 пісень у різних виконавців.

Дідьє Маруані та юриста Ігоря Трунова затримали увечері 29 листопада у московському відділенні "Сбербанка". Адвокат Людмила Айвар, яка представляє інтереси Трунова, розповіла, що Маруані приїхав в банк, щоб підписати мирову угоду з Філіпом Кіркоровим.

Раніше лідер Space вимагав від Кіркорова не виконувати пісню "Жестокая любовь", яка, на думку Маруані, є переробкою композиції Symphonic Space Dream.

Адвокат Кіркорова Олександр Добровінський заявляв, що Маруані вимагав у його клієнта 1 млн євро.

На таких умовах французький музикант був готовий відмовитися від поширення негативної інформації про Кіркорова, стверджував Добровінський.

BBC Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ