Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Компанія ВОЛЯ оголоcила про відкриття у Львові Центру сучасних технологій (ЦСТ)

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ оголоcила про відкриття у Львові Центру сучасних технологій (ЦСТ), в якому буде впроваджена нова концепція спілкування з клієнтом. У ЦСТ львівські абоненти зможуть не тільки отримувати консультації з будь-яких питань, але і тестувати інноваційні послуги провайдера. Про це повідомили в компанії.

Новий ЦСТ розташований в центрі Львова - на проспекті Шевченка, 3. Відповідно до міжнародних стандартів приміщення Центру розділене на п'ять зон: обслуговування, демонстрації, тестування та перевірки обладнання, самообслуговування (IBOX і Портал абонента) та зона ігор. Такий підхід допомагає прискорити процес обслуговування клієнтів, зробити його більш приємним і значно скоротити час очікування. Сприятливу атмосферу підсилює дизайн інтер'єру, в якому використані корпоративні кольори ВОЛІ.

Центр сучасних технологій повністю виправдовує свою назву і відповідає європейським вимогам: тут кожен відвідувач може познайомитися з новітніми технологіями і продуктами компанії, підключитися до послуг і придбати необхідне обладнання. У приміщенні також є безкоштовний безпровідний доступ в Інтернет (Wi-Fi).

Спеціально до відкриття ЦСТ компанія ВОЛЯ запустила конкурс з розіграшем планшетного комп'ютера iPad Mini.
До конкурсу будуть запрошені нові або існуючі абоненти компанії, які в періодз 26 по 30 червня включно відвідають новий центр сучасних технологій.
Детальна інформація про конкурс буде доступна в день відкриття на сайті компанії, а також у самому ЦСТ.

Ім'я щасливого переможця буде визначено через сервіс random.org 10 липня.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ