Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

lifecell заявив про продовження переговорного процесу з «Укртелекомом»

Мобільний оператор компанія lifecell заявляє про незгоду ПАТ «Укртелеком» прийняти умови нового договору про взаємне з'єднання мереж операторів, проте має намір продовжувати переговорний процес. Про це повідомили в прес-службі оператора, передає «Слово і Діло».

«Восени 2017 року lifecell ініціював процес підписання нового договору про взаємне з'єднання мереж із ПАТ «Укртелеком»на 2018 рік. Однак нам не вдалося отримати згоду ПАТ «Укртелеком» на підписання такого договору. Переговорний процес триває», - заявили в прес-службі оператора.

Згідно з повідомленням компанії, lifecell буде вживати всіх можливих заходів для продовження безперервного надання послуг зв'язку між абонентами lifecell і «Укртелеком».

Термін дії поточного договору про взаємне з'єднання мереж lifecell «Укртелеком» закінчується 31 грудня 2017 року.

«Розуміючи важливість безперебійного підключення до номерів «0800», ми повідомляємо, що компанія lifecell не блокує дзвінки зі своєї мережі на номери «0800», а також продовжує надавати послуги взаємного з'єднання для абонентів lifecell та ПАТ «Укртелеком», - підкреслюють в прес- службі оператора.

Як повідомлялося, 29 грудня «Укртелеком» заявив про можливе припинення дзвінків між стаціонарними номерами і номерами lifecell з вини мобільного оператора.

Слово і Діло

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ