Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга Чемпіонів. "Шахтар"-"Реал Сосьєдад": букмекери надають перевагу баскам

"Шахтар" стартує у Лізі чемпіонів виїзним матчем проти "Реала Сосьєдада". Протистояння у Сан-Себастьяні - чудова нагода для "гірників" забути про останні невдачі у внутрішній першості та нарешті потішити рідних уболівальників перемогою. У трьох попередніх поєдинках "Шахтар" здобув лише одне очко - насолити чинним чемпіонам України встигли "Дніпро", "Металіст" та "Карпати". Нелегким обіцяє бути і поєдинок проти "Реала Сосьєдада". Саме басків, які не надто впевнено розпочали новий чемпіонат, букмекери вважають фаворитом у цій дуелі, пише 24 футбол.

Авторитетна Bwin, зокрема, прогнозує перемогу басків з коефіцієнтом 2.15, нічию – 3.30, перемогу гірників – 3.30.  

На прес-конференції перед стартовим матчем у Лізі чемпіонів Мірча Луческу традиційно вихваляв суперника і поділився очікуваннями від гри. 

"За останній час ми переглянули дуже багато ігор "Сосьєдаду". Якщо команда вийшла у груповий етап Ліги чемпіонів, значить, це сильний колектив. Перевага "Сосьєдаду" в тому, що вони зберегли свій склад, в якому виступають досвідчені виконавці. Плюс вони, звичайно, більш впевнені в своїх силах, після того як пройшли "Ліон". І, звичайно, підтримка публіки. Не тільки в Сан-Себастьяні, а й у всій Іспанії вміють вболівати і підтримувати свою команду.

У першу чергу, цю команду представляє не тільки Вела. Є й Прієто, і Грізманн, та інші виконавці хорошого рівня, з досвідом. 

Звичайно, вони господарі і спробують взяти гру під свій контроль. Хоча "Реал Сосьєдад" в основному будує свої дії на швидких атаках, а не позиційних. Багато що в матчі вирішить, чия середня лінія виявиться сильнішою. І ми, і "Сосьєдад" маємо у своїй атакуючої лінії дуже швидких, технічних футболістів", - сказав Луческу.

24 футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ