Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга чемпіонів: "Ювентус" і "Лестер" вийшли до чвертьфіналу

У рамках матчів-відповідей 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" і "Лестер" пройшли "Порту" і "Севілью".

"Ювентус" маючи комфортну перевагу після першої зустрічі в спокійному темпі почав поєдинок. Матч проходив за переваги господарів, а у "Порту" мало що вдавалося в атаці. Остаточно вбив інтригу в протистоянні Дибала, який на 42 хвилині реалізував пенальті.

Зазначимо, що перед цим епізодом був видалений захисник португальської команди Перейра.

Другий тайм продовжився з повним домінуванням італійців, які без особливих проблем оформили вихід у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

"Ювентус" – "Порту" – 1:0 (перший матч – 2:0) Голи: Дибала, 42 (пен)

У двобої в Англії "Лестер" вийшов зарядженим на гру, і вже до середини першого тайму команда Шекспіра вела в рахунку – це Морган коліном зі стандарту вивів господарів вперед. "Севілья" грала без гостроти, а ось "Лестер" навпаки проводив матч з натхненням і гол на 54 хвилині Олбрайтона не став чимось несподіваним. Гості спробували відігратися, і навіть після видалення Насрі мали неймовірну можливість перевести гру в овертайм, але Шмейхель зумів відбити пенальті. Після цього стало зрозуміло, що це вечір "Лестера", а перемогу в цій зустрічі "лиси" вже не упустять.

"Лестер" – "Севілья" – 2:0 (перший матч – 1:2) Голи: Морган, 27, Олбрайтон, 54

Раніше чвертьфіналістами стали мадридський "Реал", мюнхенська "Баварія, каталонська "Барселона" і дортмундська "Боруссія".

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ