Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга Європи: "Манчестер Юнайтед" мінімально обіграв "Сельту"

У першому півфінальному матчі Ліги Європи манкуніанці на виїзді переграли галісійців (0:1).

Команди розпочали дуже спокійно та обережно, за перші 10 хвилин м'яч навіть не наближався до воріт. Перший момент створила "Сельта", коли Радоя непогано навісив на голову Вассу, а той пробив повз дальню стійку. МЮ відповів через деякий час дальнім ударом Решфорда, з яким в ефектному стрибку впорався Альварес. Маркус змістився з лівого флангу в центр, після чого спробував закрутити м'яч у дальній кут.

Голкіпер "селестес" продовжував рятувати свою команду, однак його заслуги слід розділити з марнотратством манкуніанців. Вони з вигідних позицій били прямо в стража воріт. Спершу Мхітарян не скористався класною передачею Погба, а наприкінці тайму Лінгард вкрай погано розпорядився сферою після пасу Решфорда.

У другому таймі суперники діяли активніше. Близько 60 хвилини Сісто вміло прибрав Валенсію та закидав м'яч під поперечину манчестерських воріт, але Ромеро кінчиками пальців зберіг їх "сухими". Ну а ключовий епізод трапився трішки пізніше, коли Погба виводив Решфорда на гольову позицію. Мальйо ціною порушення зупинив Маркуса, однак форвард все одно досяг цілі прекрасним ударом зі штрафного.

Згодом Лінгард ударом з льоту міг подвоювати перевагу МЮ – не влучив у площину. "Сельта" в останній частині гри намагалася зрівняти рахунок, а гості вичікували на свій шанс. Фінальний свисток все ж зафіксував мінімальну перемогу "дияволів", яка робить їх фаворитом перед матчем-відповіддю. Відбудеться він 11 травня в Манчестері.

Ліга Європи. 1/2 фіналу, перший матч

"Сельта" – "Манчестер Юнайтед" – 0:1

Гол: Решфорд, 67

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ