Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ліга Європи: одеський "Чорноморець" переміг "Динамо" із Загреба

Одеський "Чорноморець" у рамках 5 туру групового етапу Ліги Європи здобув ще одну перемогу над загребським "Динамо".

Підопічні Романа Григорчука продемонстрували характер та наполегливість, що у підсумку дозволило одеситам здобути важливі три очки у боротьбі за путівку у плей-офф Ліги Європи, пише Футбол 24.

З перших хвилин протистояння “Чорноморець” контролював м'яч та намагався забити швидкий гол. Однак пробити щільну оборону загребців було дуже важко. Господарі поля мали невелику перевагу, і ніхто не сподівався, що першими у цьому матчі заб'ють “динамівці”. На 20 хвилині Бечірай відкриває рахунок та значно ускладнює завдання “Чорноморця” на цей поєдинок. Почалася відкрита гра. Суперники не берегли сили та багато порушували правила, що позначилося на загальній швидкості матчу.

Протистояння наближалося до свого завершення, а рахунок залишався незмінним 0:1. Але на 78 хвилині Антонов відновлює інтригу, зрівнюючи рахунок у зустрічі. А вже у компенсований час Діденко виводить “моряків” вперед. У цей момент Роман Григорчук не тямив себе від радості, як і всі вболівальники українського футболу. “Чорноморець” зумів у цьому важкому матчі здобути красиву, вольову перемогу, і тепер залишається успішно зіграти проти голландського ПСВ.

"Чорноморець" - "Динамо" З - 2:1

Голи: Бечірай 20, Антонов 78, Діденко 90+1

Склади команд:

"Чорноморець": 12. Безотосний, 4. Бергер, 29. Фонтанелло, 77. Кутас, 8. Ковальчук.К, 10. Гай, 11. Бобко, 42. Зубейко, 99. Рієра, 23. Джа-Джедже, 69. Антонов

Запасні: 44. Паст, 2. Ковальчук. П, 6. Матос, 7. Прийомов, 19. Бакай, 9. Діденко, 18. Самодін

"Динамо" З: 12. Зеленка, 5. Шимуновіч, 6. Пінту, 13. Едді, 23. Ліма, 8. Антоліч, 20. Паміч, 27. Лєко, 28. Халілович, 21. Бечирай, 55. Рукавіна

Запасні: 29. Сандомерскі, 15. Чалушіч, 7. Адемі, 31. Саре, 77. Брозовіч, 11. Фернандес, 90. Чоп

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ