Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

Лікарі в Дніпрі врятували життя бійця із Львівщини

За вихідні в Дніпропетровську обласну клінічну лікарню ім. І. Мечнікова надійшло троє поранених бійців з мінно-вибуховими, осколковими пораненнями голови, хребта та очей. Одни із поранених – 39-річний мешканець Львівщини. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарня ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко.
Фото - Гал-інфо.

«Його життя було сповнене небезпеки і ризику. Сергій, 39 років, із Львівської області, боєць ЗСУ. Потрапив під мінометний осбтріл між Авдіївка та Ясинуватої. Мінно-вибухова травма, осколкове поранення в області 3 і 4 поперекових хребців з наявністю осколків в хребетному каналі. Парез лівої ноги.

Досвідчений нейрохірург Юрій Кирпа професійно дістав осколки з хребетного каналу. Зберіг бійцеві рухливість на обидві кінцівки.

«Кожен поранений боєць - це не тільки битва за життя, але і за майбутнє», - говорить втомлений після операції хірург», - написав Сергій Риженко.

Як повідомив прес-центр штабу АТО, ситуація у зоні проведення АТО залишається складною, проте повністю контрольованою українськими захисниками. Російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати підрозділи ЗС України вздовж усієї лінії розмежування, втім інтенсивність ворожого вогню з важких артилерійських систем відносно знизилась. Минулої доби зафіксовано 48 фактів використання бойовиками зброї.

Впродовж минулої доби 2 військовослужбовців ЗС України зазнали поранень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ