Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

Лікарі в Дніпрі врятували життя двох бійців з важкими травмами голови

За вихідні в Дніпропетровську обласну клінічну лікарню ім. І.І. Мечникова надійшло двоє військовослужбовців з травмами голови. Обидва активно йдуть на поправку. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко.

Один із поранених, за словами Сергія Риженка, 23-річний Василь із Луцька.

«Він потрапив на лінію танкового вогню. Біля Авдіївки танк прямою наводкою вцілив по його позиції. Розніс будинок на друзки. Василю пощастило. Мінно-вибухова травма, поламані кістки черепа, перелом стінок лобової пазухи, гематома. План з порятунку спрацював блискавично. Після надання допомоги військовими доставлений в Мечникова. Лікування в реанімації. Життя врятовано», - написав Сергій Риженко.

Ще один поранений - Дмитро, 28 років, отримав поранення в голову біля Зайцевого.

Нагадаємо, що смт Зайцеве розміщене в Бахмутському районі Донецької області. Частина смт Зайцеве перебуває під контролем бойовиків так званої «днр». Тут облаштований блок-пост — КПВВ «Зайцеве», сектору «С».
Як повідомляв прес-центр штабу АТО, учора, 23 квітня, пораненого кулею снайпера захисника Світлодарської дуги вертольотом евакуйовано до військового шпиталю в Дніпро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ