Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лікарі виявили в Луценка хвороби серця

Після ознайомлення з офіційними повідомленнями ДПтСУ про медичні огляди та задовільний стан здоров’я Юрій Луценко написав заяву на ім’я начальника колонії про різке погіршення самопочуття. Дружина і захисник екс-глави МВС України Юрія Луценка Ірина заявляє, що після медобстеження 8 листопада лікарі виявили в колишнього міністра хвороби серця.

Як повідомляє прес-служба партії «Народна Самооборона», екс-міністр написав відповідну заяву на ім'я начальника Менської колонії, де відбуває покарання.

«Луценко в своїй заяві вимагає від керівництва колонії забезпечити його необхідним медичним лікуванням у стаціонарній спеціалізованій установі для усунення постійних фізичних болей. Він також вказав, що після обстеження 8 листопада в медичному висновку про «задовільний стан здоров'я» лікарі додатково до всіх наявних у Луценка хвороб вказали на хвороби серця», — зазначила Луценко.

«У своєму висновку лікарі також рекомендували додаткове обстеження кишечника, на що Луценко заявив про свою згоду лише в разі госпіталізації в спецзаклад і призначення лікаря, який буде нести персональну кримінальну відповідальність за його лікування та стан здоров'я», — повідомила також вона.

Нагадаємо, 8 листопада, в Менській виправній колонії фахівці МОЗ та Державної пенітенціарної служби провели комісійний медогляд екс-глави МВС Юрія Луценка. Стан його здоров'я було визначено як задовільний.

Раніше дружина колишнього глави МВС Ірина Луценко заявила, що стан здоров'я екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка значно погіршився.

Ірина Луценко заявила, що все тіло екс-міністра покрите червоними плямами, його турбують постійні запаморочення і нудота. На її думку, різке погіршення здоров'я чоловіка пов'язане з бездіяльністю керівництва виправного закладу та відсутністю відповідного лікування.

Суд визнав Юрія Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів суд і засудив його до чотирьох років позбавлення волі. Під час перебування в СІЗО йому були поставлені діагнози: жирова хвороба печінки (стеатоз), наявність початкових ознак портальної гіпертензії, гастрит, хвороба сигмовидної кишки, а також вірусний гепатит TTV.

11 жовтня засудженого Луценко обстежили в Чернігівській обласній клінічній лікарні. Як повідомили в Держпенітенціарній службі, захворювань, які б передбачали стаціонарне лікування Луценка, не виявлено. Стан здоров'я пацієнта було визнано задовільним.

ZN.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ