Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМКП "Львівтеплоенерго" попереджає про шахраїв

Як повідомили у ЛМКП "Львівтеплоенерго", працівники підприємства не ходять по квартирах мешканців і не збирають кошти на повірку будинкових лічильників теплової енергії. Якщо до когось приходять люди, які називають себе працівниками теплопостачального підприємства і збирають кошти на повірку лічильників – це шахраї.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» звернулись мешканці одного з будинків, який обслуговує дане підприємство, і розповіли, що до них прийшли чоловіки, які назвалися працівниками ЛМКП «Львівтеплоенерго», та збирають кошти на ремонт і повірку лічильника теплової енергії, відповідно до нової Постанови Кабінету Міністрів України «Про метрологію».

«Ніхто з працівників ЛМКП «Львівтеплоенерго» не ходить по квартирах мешканців і не збирає кошти на повірку лічильників. Дякуємо мешканцям, які звернулися і поцікавилися чи наші працівники таким займаються і, відповідно, попередили про таке шахрайство. Просимо мешканців бути обачними і не давати жодних коштів таким особам», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ