Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМО Української партії юридично оскаржить сьогоднішній мітинг КПУ

ЛМО Української партії готує юридичне оскарження проведення несанкціонованого мітингу КПУ та бездіяльності правоохоронних органів у його припиненні – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛМО Української партії.
Нагадаємо, що сьогодні Львівська міська організація Української партії планувала провести маршову ходу та мітинг під назвою “Нюрнберг для комуністів!”. Під час ходи мала бути пронесена труна, як символ поховання комуністичної ідеології. Однак Львівський окружний адміністративний суд заборонив проводити акції як Українській партії, так і комуністам.
«Знаючи, що КПУ систематично порушує українське законодавство, представники ЛМО Української партії прибули на місце проведення їхньої акції під Монументом Слави по вулиці Стрийській задля контролю над дотримання рішенням суду. Близько 10 години ранку там зібралися два десятки активістів КПУ, ПСПУ та інших антиукраїнських структур, переважно пенсійного віку. Розгорнувши свою символіку, вони почали вигукувати „марксистсько-ленінські” гасла і прославляли жовтневий переворот.
Близько 300 представників правоохоронних органів бездіяльно спостерігали факт порушення рішення суду про заборону проведення мітингу. Українським націоналістам довелося звернути увагу правоохоронців на проведення забороненої судом акції. На жаль, міліція так і не виявила бажання до виконання своїх обов’язків та забезпечення дотримання правопорядку. Проте активні дії націоналістів змусили антиукраїнців достроково припинити свою незаконну акцію» - говорять у ЛМО Української партії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ