Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛМР не скасувала погодження на встановлення загальнобудинкових лічильників

Львівська міська Рада не скасувала погодження на встановлення загальнобудинкових лічильників. Про це повідомив голова фракції політичної партії "Українське об’єднання патріотів - УКРОП".

Ігор Телішевський, на сесії Львівської міської ради 08.06. 2017 року, звернувся з вимогою скасувати затверджені департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради списки будинків на встановлення загальнобудинкових лічильників газу.

Ігор Телішевський наголосив: "З 2011 року у тариф було закладено вартість встановлення індивідуального лічильника газу, таким чином, кожен мешканець сплачуючи за використання газу, оплачує та має право на встановлення такого у своєму помешканні.

"Ми як представники громади повинні покласти край  свавіллю монополіста - ПАТ "Львівгаз" щодо встановлення загальнобудинкових лічильників газу. Такими діями він продовжує доводити людей до відчаю та зубожіння", – наголосив Ігор Телішевський.

Більшість депутатів Львівської міської ради не підтримали цю позицію (див. результати голосування). Укроп закликає своїх колег дослухатися та переглянути її.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ