Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР вирішує соціальні проблеми сіл прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища

ЛМР активно вирішує соціальні проблеми сіл прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища. Про це в коментарі «Гал-info» заявив начальник Управління капітального будівництва ЛМР Богдан Коваль.
 «Минулого року у селі Великі Грибовичі здали в експлуатацію фельдшерсько-акушерський пункт, в цьому році в жовтні ФАП у Малих Грибовичах, який зараз передаватиметься на баланс сільради. Крім того вирішується проблема з водопостачанням сіл Малі Грибовичі, Збиранка та будується школа в с.Малехів. Зокрема на будівництво централізованого водопостачання у село Малі Грибовичі торік з міського бюджету виділено 550 тис.грн., у 2007 році у міському бюджеті передбачено 1487,5 тис.грн. Вже прокладено трубопровід до с.М.Грибовичі та до Збиранки, збудовано насосну станцію підкачки води з водозапасним резервуаром та трансформаторну підстанцію, крім того на прохання Грибовицької сільради виділено кошти на ремонт доріг у Збиранці і у Малих Грибовичах. Загалом на Малі Грибовичі додатково з міського бюджету виділено 106 тис.грн та 340 тис.грн на Збиранку – на ремонт доріг. Ще з грошей, що мали йти на рекультивацію сміття 100 тис.грн взято на впорядкування цвинтаря в Малих Грибовичах та 700 тис.грн на 1 етап будівництва школи в Малехові. Тобто користуючись фінансуванням з міського бюджету ми вирішуємо соціальні проблеми сіл, прилеглих до сміттєзвалища», -- зазначив Коваль.
Як повідомив Коваль, зараз триває роботи з реконструкції доріг у селах Малі Грибовичі (вже відновлено 1,6 км дороги ) та в Збиранці – до кінця листопада буде відновлено 900 м.дороги. 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ